Online Programma

Binnenkort online!

Van zelfafwijzing naar zelfliefde!

Hoe je in je kracht komt om te doen wat je ook maar wil
en dat niets of niemand jou nog tegenhoudt.

Wanneer je in verbinding bent met je ware zelf, wie je werkelijk bent, word je
de architect van jouw eigen leven en krijg je toegang tot jouw eigen
onuitputtelijke hulpbronnen die jou het zelfvertrouwen en de kracht geven
om beslissingen en acties te ondernemen die in lijn liggen met jouw waarden,
jouw doelstellingen, jouw missie en jouw levensvreugde. Maar zolang je gelooft dat je niet goed genoeg bent kan je moeilijk jouw plaats volledig gaan innemen.
Of wanneer je denkt dat je geen liefde verdient kan je ook niet echt een liefdevolle relatie aangaan met je gelijke. Net als wanneer je de zorg van de ander belangrijker blijft vinden dan die van jou kan je geen gezond leven gaan leiden en vol van energie gaan stralen. Of als je gelooft dat het leven jou niks te bieden heeft kan je ook het succes van jouw volle potentieel en jouw talenten niet aantrekken.

Wat mag je verwachten

In mijn programma starten we eerst met zelfkennis. We gaan de aandacht volop naar jou brengen. Want jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven! Neen dit is niet egoïstisch. Dit is gewoon in jouw kracht en in jouw waarde gaan staan zodat jij volop aanwezig kan zijn in jouw leven en het leven van jouw dierbaren, jouw omgeving en ja ook je plaats in de wereld en de reden waarom jij hier op aarde bent gekomen.

Waarom hecht ik zoveel belang aan dit stuk rond jezelf. Omdat tot zolang we niet voldoende weten wie we zijn, waar we vandaan komen, hoe het komt dat we geworden zijn wie we tot op heden geweest zijn en wat we tot nu gedaan hebben, kunnen we ook niks concreet gaan aanpakken of veranderen. Jezelf beter kennen en begrijpen brengt ook rust en ruimte voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven.

Van daaruit gaan we inzoomen op ons huidig leven en de verschillende aspecten daarvan, relatie, persoonlijke groei, plezier en ontspanning, levensbeschouwing, carrière, geld, gezondheid, vrienden en familie. We gaan in kaart brengen hoe onze huidige situatie is en de gewenste situatie waar we naartoe willen.

Hieruit voortvloeiend gaan we de juiste doelen leren stellen met de nodige acties en afgestemd op jouw behoeften, prioriteiten, waarden en jouw volle potentieel.

We gaan jouw belemmerende overtuigingen, gedachten en blokkades verder ontrafelen en omzetten in versterkende gedachten, motivators en hulpbronnen. Om zo verder te bouwen aan nieuwe gewoonten die wel de gewenste resultaten brengen en ervoor gaan zorgen dat jij de architect van jouw leven en jouw toekomst wordt en een vrijer en gelukkiger leven gaat leiden.