Over Mij

 Ik heb altijd al een grote interesse gehad in persoonlijke ontwikkeling zowel voor mezelf als voor de ander. Al van kinds af was ik goed in observeren en hoorde ik dingen die ik waarschijnlijk niet altijd hoefde te horen. Ik begreep het ook niet echt en gaf er uiteraard (zoals kinderen doen) mijn interpretatie aan. Daarnaast had ik ook een creatieve geest. Ik ging onder andere bestaande spelletjes en speelgoed combineren en maakte daar een nieuw spel van volgens mijn eigen fantasie. Dit natuurlijk tot grote ergernis van mijn moeder en zus omdat alles door elkaar gegooid was. En lang stilzitten was ook niet echt aan mij besteed. In de zomer wou ik altijd naar buiten om te turnen en in de winter werd de gazon ingeruild voor het bed van mijn ouders dat als ondergrond voor mijn koprollen diende. Zowel mijn interesse in de mens en de menselijke geest als mijn creativiteit ben ik nu gaan benutten in mijn online onderneming.

Mijn Verhaal

Hoe ik na 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld eindelijk ben gaan doen wat ik graag doe, maar eerst moest ik even tegen de muur aanlopen.

Wanneer ik tegenwoordig wakker wordt zit ik vol energie en enthousiasme om op te staan omdat ik nu vooral de dingen doe die ik graag doe, die me vreugde en voldoening geven. Maar ooit was dat anders toen sleepte ik me verder. Ik had een overvolle agenda op het werk. Ik werd geleefd door vele projecten en doelstellingen.  Sociale contacten bouwde ik af want ik had geen tijd. Vakantie stelde ik steeds maar uit. Er was altijd wel iets ‘belangrijks’ op het werk. Tot ik uiteindelijk ziek vertrok en nog zieker terug kwam. Maar opgeven dat kende ik niet. Want ik ben sterk. Ik kan dit wel.

Ondanks alle inspanningen was het nooit goed genoeg. Nooit goed genoeg voor mij. Het gaf me geen voldoening. Wat ik ook deed. Nog een nieuw project. Nog een nieuwe doelstelling. De onrust en ontevredenheid bleef. Ik probeerde te voldoen aan de verwachtingen waaraan ik dacht te moeten voldoen. Maar ik speelde een rol. En meer en meer dreef ik af van wie ik werkelijk was. Ik wist wel dat er iets niet klopte. Maar ik wist niet wat. Mijn omgeving gaf me signalen maar ik wou ze niet begrijpen.

Tot op dat moment. Ik zat in de zoveelste vergadering om alweer een nieuw project te bespreken met actiepunten. En het enige wat ik dacht was : waar ben ik in dit project? Waar ben ik in deze bedrijfsdoelstellingen? Waar ben ik in dit leven? Waar ben ik?

Enkele dagen later begon ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Mijn burn out. Een periode van fysieke en mentale moeheid.

Ondertussen zijn we enkele jaren verder en heb ik een hele weg afgelegd om terug tot bij mijn gevoel en bij mezelf te komen. Wie ik werkelijk ben en wat ik hier te doen heb. Mijn reden van bestaan. Mijn Ikigai.

Maar voor jou hoeft het niet zo lang te duren. Ik heb namelijk al mijn ervaringen en kennis samengebundeld in een handig online programma. Ervaringen die ik met vallen en opstaan heb opgedaan en zowel met vreugde als met verdriet heb doorstaan. De kennis die ik heb verworven zowel in de bedrijfswereld als op persoonlijk vlak. Als ook de trainingen die ik heb gevolgd in binnen en buitenland  in NLP, Life Coach, Conflicthantering, Communicatie, Leiderschap, Public Speaking, Yoga, Shiatsu, Meditatie en Transformatie en ik blijf me steeds verder bijscholen. Want persoonlijke groei is één van mijn belangrijkste drijfveren.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de weg die ik heb afgelegd en die ik verder aan het bewandelen ben omdat het mij gebracht heeft waar ik altijd van gedroomd heb en dat is mijn eigen baas zijn van mijn eigen onderneming.

Ik voelde al lang dat er diep in mij een verlangen aanwezig was dat telkens weer naar boven wou komen maar dat ik door mijn eigen beperkende gedachten en overtuigingen terug liet onderdrukken. Ik ben nu eindelijk mijn eigen onderneming gestart. En het voelt fantastisch om andere vrouwen te begeleiden om hun potentieel te onthullen en hun zelfvertrouwen en zelfwaarde te vergroten om krachtige beslissingen en acties te nemen in overeenstemming met hun waarden, doelen en innerlijke drijfveren, vanuit hun eigen vrouwelijke energie en kracht, zodat zij zelf de architect van hun leven en toekomst worden en een vrijer en gelukkiger leven gaan leiden.

Nog enkele weetjes...

Ik geloof in de oneindige mogelijkheden van het universum.

Ik geloof dat we zelf ons leven kunnen creëren en dat groei, overvloed en succes onze natuurlijk staat van zijn is.

Ik praat niet graag over koetjes en kalfjes, maar ik heb wel een hart voor dieren.

Ik heb interactie met mensen nodig maar mijn batterijen laad ik het liefst alleen op.

En het liefst ben ik elke dag graag even buiten in de natuur.