Online Coaching

Bij de individuele online coaching gaan we de obstakels aanpakken waar jij tegenaan loopt.  We gaan kijken naar de achterliggende gedachten, overtuigingen en drijfveren die jou ervan weerhouden te groeien
en het leven te leiden dat jij wil. Hierdoor kom je tot inzichten
en ga je nieuwe mogelijkheden en oplossingen zien.
 

Dit gebeurt in alle veiligheid, integriteit en discretie. Jij staat als individu hierin centraal want het gaat tenslotte om jouw unieke zijn, jouw ruimte, jouw ritme, jouw potentieel, jouw energie, jouw dromen,
jouw toekomst en jouw vrijheid. Zo ga jij stap voor stap gewend raken om “jouw zijn”
als middelpunt te gaan zien in jouw leven en zo te bouwen aan duurzame resultaten
voor jezelf en in relatie met  jouw dierbaren en jouw omgeving.

De methoden en technieken die ik gebruik, heb ik gekozen door wat ik geleerd, ervaren en getest heb omdat ze mij enorm verder geholpen hebben en nog steeds verder helpen.

Voor we van start gaan hebben we eerst een gratis telefonische intake van 30 minuten.
Hierin maken we kennis met elkaar om te zien of we kunnen samenwerken.

Daarna plannen we gezamenlijk de sessies in, die via Whatsapp, Skype, Zoom of andere media gebeuren.
Een sessie duurt 45 minuten waarin we direct aan de slag gaan met jouw specifiek onderwerp.

Inclusief GRATIS “Quantum Queens” Membership *

Een omgeving van gelijkgestemden waar vrouwen elkaar ondersteunen
en elkaar verantwoordelijk houden.

Één van de belangrijkste dingen om te slagen in het bereiken van je doelen, het nemen van acties, het doorvoeren van veranderingen in je leven, persoonlijke groei of het leven gaan creëren dat jij wil, is jouw omgeving! Want de juiste omgeving zal jou helpen om jouw energie hoog te houden, je focus te behouden en je in een positieve flow te houden.

* Enkel GRATIS wanneer je een individueel coaching traject van minimum 5 sessies bij me volgt.

Wat klanten zeggen...

Het hielp me om zelfbewustzijn te creëren en om een nieuwe kijk te krijgen om op een betere manier mijn doelen te bereiken op zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Het hielp me om de juiste tools te identificeren en te gebruiken om mij te focussen, gemotiveerd te blijven en efficiëntere te zijn in de zoektocht naar een nieuwe carrière.
Tine schept een ruimte van vertrouwen waarin de gesprekken makkelijk en natuurlijk verlopen. Tine is zeer duidelijk en objectief in het overbrengen van haar boodschap en in het mij verantwoordelijk houden van de beslissingen die ik maak en de doelstellingen die ik zet.
Het is een vriendelijke dialoog, waar ik me comfortabel voel in het delen van mijn gedachten en mijn gevoelens. Het zijn productieve dialogen waarin ik de tijd nam om over mijn huidige situatie na te denken. Kritisch te denken en nieuwe perspectieven te krijgen over bepaalde aspecten in mijn leven. Ik voelde me ondersteund en aangemoedigd om bepaalde veranderingen in mijn leven door te voeren.

Ik raad Tine’s coaching echt aan!”

Angela uit Portugal

“Na elke sessie had ik meer duidelijkheid en zelfvertrouwen, was ik beter georganiseerd en had ik altijd iets om over na te denken en te implementeren in mijn leven. Door de coaching kreeg ik meer inzicht.

Tine is makkelijk om mee te praten en jezelf open te stellen en altijd zonder oordeel. Tine heeft mee door enkele belangrijke denkprocessen geleid. Ze luistert goed en is zeer aanmoedigend. Tine heeft een warme en rustige energie. Ze laat je groeien en uitbreken en leert je om het allemaal in jezelf te vinden.”

Ik raad coaching met Tine zeker aan!

Runa uit Amsterdam

“Na 3 sessies had ik al een nieuwe kijk op het leven, mijn zelfvertrouwen was aanzienlijk verbeterd en mijn zorgen en angsten aanmerkelijk verminderd. Tine hanteert een gestructureerde en grondige aanpak, terwijl ook zorgen en vragen op een rationele en begripvolle manier worden opgelost. Tine is begripvol, ze motiveert en is zeer vertrouwelijk en makkelijk om mee te praten.”

Kashfa uit België

“Vanaf het begin verliep het gesprek vlot, het voelde goed aan. Tijdens het eerste gesprek werden er mij ook veel dingen duidelijk, en op het einde had ik een positief gevoel en voelde ik me terug in de goede vibes.
Tine reikte me hulpmiddelen aan waarmee ik aan de slag kon, waardoor ik weer tot bepaalde inzichten kwam… Ik keek uit naar het volgende gesprek. Tine was direct mee en ik voelde dat ze de eerste keer echt had geluisterd en dat we verder gingen op mijn situatie. Het wat soms wel confronterend maar verlichtend.
Wat ik vooral meeneem en leer is om meer te kijken naar mezelf, waarom reageer ik zo? Van waar komt dit gevoel? Hoe kan ik het ombuigen? Welke boodschap zit erachter?
Werken aan jezelf en liefde en verbinding vinden bij jezelf is de boodschap!
Ik zou Tine’s coaching zeker aanraden aan iedereen die met bepaalde dingen in het leven vast zit.”

Anick uit België