FAQ

hide

Waarom online en niet face to face?

Het bespaart je kostbare tijd waardoor je meer flexibiliteit hebt in het plannen van je sessies.
Je kan van gelijk waar je sessie laten doorgaan. Je hebt enkel je pc, tablet of smartphone nodig.
In tijden van de klimaatopwarming een milieuvriendelijke manier wegens geen verplaatsing, geen files, geen parkeerproblemen of transportproblemen.
Je kan vanuit jouw vertrouwde veilige omgeving gecoacht worden. Het is laagdrempelig, discreet en makkelijk.

45 minuten is dit niet te kort?

Het concentratievermogen begint bij de meeste volwassenen al na 30 minuten af te nemen. Door een duurtijd van 45 minuten te hanteren kunnen we onze alertheid scherp houden. Op die manier kunnen we het gesprek zo efficiënt mogelijk laten verlopen en blijft de besproken materie overzichtelijk en verwerkbaar.

Hoeveel sessies ga ik nodig hebben?

Dat hangt van  jouw doel af en van jouw persoonlijk proces. Het kan zijn dat je gewoon een beter inzicht wil krijgen op een huidig probleem of situatie en hoe daarmee om te gaan. Dat vergt uiteraard iets minder tijd dan wanneer je een persoonlijk stuk wil aanpakken of voor langdurige verandering wil gaan in één of meerdere aspecten in jouw leven. Wanneer we starten met een individueel coaching traject, meerdere sessies zijn aanbevolen om een substantiële verandering teweeg te brengen. Het hangt af van jouw persoonlijke doelen of situatie.

Heb ik dit wel nodig?

Jazeker, ook al heb je een begripvolle en ondersteunende omgeving wanneer je met iets vastzit, persoonlijk wil groeien, een verandering in je leven wil of een specifiek doel wil bereiken is het toch voornamelijk iets dat zich bij jou persoonlijk afspeelt en is een neutrale omgeving van buitenaf aangewezen om jou hierin te laten begeleiden en ondersteunen. 

Zo ga je sneller vooruitgang boeken en tot inzichten komen dan wanneer je maar blijft ronddolen in dezelfde gedachten en dat je steeds dezelfde gewoonten en routines blijft hanteren.

Ik heb al zoveel gedaan en niks helpt.

Dan is het tijd dat we samen gaan kijken hoe het komt dat je nog niet de gewenste resultaten hebt behaald, en dat je gaat leren implementeren wat je al weet met nieuwe waardevolle technieken en inzichten om te groeien en het leven te gaan leiden dat jij wil.

Het is niet de juiste moment.

Als het nu niet de juiste moment voor jou is, wanneer dan wel? Volgende maand? Volgend jaar? Ook hier de vraag : hoe belangrijk is jouw geluk, jouw leven en jouw gezondheid? Hoe belangrijk vind jij jezelf? En wat gun jij jezelf? Als jij iets wil veranderen in jouw leven, dan is het aan jou om nu de nodige actie te nemen. Hoe lang ben jij bereid om jouw geluk, jouw leven en jouw gezondheid nog langer uit te stellen?